CoopBox eshop
Vstup E-Shop

GDPR

Podmínky ochrany osobních údajů GDPR

V květnu roku 2018 vstoupila v platnost novela právní úpravy Ochrany osobních údajů, která podléhá nařízením Evropského parlamentu a rady EU č. 2016/679.

Na ochraně vašeho soukromí nám záleží a věříme, že tímto získáte lepší kontrolu nad údaji, které nám poskytujete.

Kdo jsme a kdo vaše osobní údaje zpracovává:

  • Správcem vašich osobních údajů je KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, Tvardkova 1191, 562 13 Ústí nad Orlicí, IČ 00032212, tel.č.: +420 607 089 375, coopbox@konzumuo.cz, www.coop-box.cz.
  • Dodavatel IT technologií OG Soft s.r.o.
  • Seznam.cz, a.s., IČ 26168685
  • Google Analytics

Jaké osobní údaje zpracováváme?

V okamžiku vaší registrace v našem e-shopu získáváme ke zpracování Vaše osobní údaje, které potřebujeme pro vyřízení objednávky a uzavření kupní smlouvy. Jedná se o Jméno a příjmení, Email a Telefonní číslo. Email a telefonní číslo slouží k potvrzení objednávky a k informacím o stavu vyřízení vaší objednávky, popř. k řešení případných změn.

Při návštěvě naší webové stránky o Vás dále můžeme shromažďovat určité informace automaticky, jako jsou např. IP adresa, informace o Vašem internetovém prohlížeči, operačním systému či nastavení vašeho jazyka. Můžeme také zpracovávat informace o Vašem chování na našich webových stránkách, tj. např. jaké odkazy na našich webových stránkách navštívíte a které zboží je Vám zobrazeno. Informace o Vašem chování jsou však z důvodu Vašeho maximálního soukromí anonymní, a proto je ani sami nedokážeme přiřadit ke konkrétnímu uživateli.

Proč vaše osobní údaje zpracováváme?

Zpracováváme je za účelem:

  • odbavení a doručení Vaší objednávky zboží nebo služeb na základě plnění a uzavření smlouvy sjednané elektronickou formou dle zákona č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník.
  • abychom Vám poskytli zajímavou nabídku zboží a služeb. Na základě oprávněného zájmu takto automaticky zpracováváme zejména osobní údaje a cookies. Na základě těchto údajů budeme moci e-shop vylepšovat, aby se vám u nás nakupovalo co nejlépe.
  • vytváření statistik a přehledů, zejména sledování návštěvnosti našeho webu a měření účinnosti reklamy
  • zasílání obchodních sdělení (e-mail marketing). Pro tento účel zpracováváme vaše osobní údaje na základě vašeho souhlasu, který můžete kdykoli zrušit v nastavení vašeho uživatelského profilu nebo e-mailem.

Proti zpracování vašich osobních údajů lze vznést námitku na naši e-mailovou adresu coop-box@konzumuo.cz.

Jak dlouho vaše osobní údaje zpracováváme?

Vaše osobní údaje jsou u nás zpracovávány zejména po dobu trvání smluvního vztahu mezi námi. Veškeré účetní podklady pak dalších 5 let, toto je nutné zejména kvůli zákonu o účetnictví. V případě daňových dokladů s DPH musíme údaje zpracovávat po dobu 10 let jak vyplývá z příslušných právních předpisů.

Kontaktní osobní údaje zpracováváme po dobu trvání smluvního vztahu a pak obvykle další 2 roky.

Jaká máte další práva?

Máte právo požadovat od nás přístup ke svým Osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování a také právo na přenositelnost údajů. Tyto žádosti lze směrovat na náš e-mail: coop-box@konzumuo.cz.

Máte-li za to, že Vaše osobní údaje zpracováváme protiprávně, máte rovněž právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud budete případné nedostatky a problémy řešit nejprve s námi.

    NAČÍTÁM
    čekejte prosím